Člen skupiny
Servisní a poruchová služba

518 698 711

Teplárna Kyjov podpoří festival Slovácký rok

Teplárna Kyjov podpoří festival Slovácký rok 03. 06. 2019

Čtvrt milionu korun poskytne Teplárna Kyjov na základě dohody o vzájemné spolupráci městu Kyjov. Dodatek ke smlouvě, který určuje konkrétní využití příspěvku na letošní rok, podepsal předseda představenstva Teplárny Kyjov Petr Jeník se starostou Františkem Luklem.

„Dohodu o vzájemné spolupráci jsme uzavřeli v roce 2015 a během čtyř let jsme přispěli částkou jeden milion korun. Letos poskytneme dalších 250 tisíc a podpoříme jubilejní ročník folklorního festivalu Slovácký rok. Chceme, aby využití prostředků bylo skutečně cílené na konkrétní projekty a akce,“ řekl předseda představenstva Teplárny Kyjov Petr Jeník.

V minulých letech byly peníze využity mimo jiné na na výstavbu nového dětského hřiště, obnovu kulturního areálu Jančovka nebo podporu dětí a mládeže v oblasti sportu a kultury.

Kromě konkrétní finanční podpory dohoda mezi městem a teplárnou vymezuje také spolupráci v oblasti centrálního zásobování teplem nebo informování o vývoji cen za dodávky tepla.

Teplárna Kyjov je součástí české skupiny Lama Energy Group. Mezi dceřinými společnostmi holdingu jsou LAMA energy, dodavatel plynu a elektřiny, LAMA gas & oil těží plyn a ropu na jižní Moravě, Teplárna Otrokovice, Energo Český Krumlov, virtuální mobilní operátor LAMA mobile nebo televize DIGI TV.